5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Cu peste 100 km/h pe Calea Severinului

Craiova: Cu peste 100 km/h pe Calea Severinului

În acest sfârșit de săptămână, efectivele Poliției Rutiere Dolj împreună cu agenţi rutieri din cadrul Poliţiei Filiaşi, în colaborare cu Serviciul Rutier Mehedinţi au organizat și executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regimului legal de viteză.

Polițiștii doljeni au avut în vedere și prevenirea accidentelor cauzate de depășirile neregulamentare și de traversările neregulamentare, urmărindu-se și conștientizarea șoferilor cu privire la importanța portului centurii de siguranță.
Au fost constatate și aplicate 227 sancțiuni contravenționale de peste 31.500 de lei, dintre care 98 pentru viteză neregulamentară, iar alte 10 pentru neportul centurii de siguranță. De asemenea, 12 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, iar 10 amenzi au fost aplicate conducătorilor unor autovehicule înmatriculate în alte state.

Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 15 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare, precum și un set plăcuţe de înmatriculare.

C. Ionuţ, de 26 de ani, din Craiova, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului, cu viteza de 108 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţională şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 90 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS