19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRestricţii de circulaţie pe DN 65 Piteşti - Craiova şi pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea

Restricţii de circulaţie pe DN 65 Piteşti – Craiova şi pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea

Circulaţia pe DN 65 Piteşti – Craiova şi pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea se desfăşoară cu restricţii, în zona localităţii Lunca Corbului, respectiv Morăreşti, după ce tronsoane din cele două drumuri naţionale au fost avariate ca urmare a ploilor abundente din ultima perioadă.

Autorităţile din judeţul Argeş au instituit restricţii de circulaţie pe DN 65 Piteşti – Craiova, după ce pe carosabil au apărut crăpături, în zona kilometrilor 93-94, precum şi pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, unde carosabilul s-a lăsat pe una dintre margini, apărând o diferenţă de nivel de aproximativ 20 de centimetri.
Pe DN 65, pe tronsonul cuprins între kilometrul 93+980 metri şi kilometrul 94+030 metri, în comuna Lunca Corbului, circulaţia se desfăşoară în condiţii de drum îngustat, de la 6 metri la 4,5 metri, potrivit unui comunicat dat publicităţii de Poliţia Judeţeană Argeş,

Totodată, pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în localitatea Morăreşti, partea carosabilă a fost avariată pe tronsonul cuprins între kilometrul 152+400 metri şi kilometrul 152+500. În această zonă carosabilul este de asemenea îngustat de la 6 metri la 4,5 metri.

Şoferii trebuie  să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere montate în zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS