16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Amenzi de peste 215.000 de lei în cadrul acţiunii Blocada

Dolj: Amenzi de peste 215.000 de lei în cadrul acţiunii Blocada

Măsurile și activitățile specifice desfășurate de polițiștii doljeni pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și asigurarea unui climat optim de conviețuire socială au continuat și în săptămâna precedentă, în județul nostru, în cadrul Planului de Acțiune Blocada 2015.

Astfel, în perioada 13 – 19 august, polițiștii doljeni au fost prezenți la datorie, organizând ample acțiuni pentru prevenirea infracționalității și pregătirea antivictimală a cetățenilor.
În această săptămână, în cadrul acțiunilor oraganizate au fost angrenați peste 450 de polițiști din cadrul structurilor de poliţie rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigare a criminalității economice, poliție transporturi și serviciului de arme, explozivi si substanțe perivuloase.
Polițiștii doljeni au constatat, în urma acțiunilor și controalelor, 55 fapte de natură penală, precum și peste 850 de abateri de natură contravenţională pentru sancționarea cărora oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de peste 215.000 lei.
Oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 48 de permise de conducere, 14 dintre acestea fiind reținute pentru consum de băututri alcoolice, iar 13 certificate de înmatriculare au fost retrase.
Totodată, polițiștii doljeni au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de aproape 1.000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS