11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPolițiștii craioveni în mijlocul cetățenilor

Polițiștii craioveni în mijlocul cetățenilor

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de proximitate şi sisteme de securitate din cadrul Secţiei 1 Craiova au organizat o activitate educativ-preventivă în centrele comerciale şi sociale, unităţile bancare, instituţiile publice şi asociaţiile de proprietari. Activitatea polițiștilor a urmărit pregătirea antivictimală permanentă a cetăţenilor, precum şi a factorilor poştali aflaţi în serviciu.
În cadrul activităților desfășurate polițiștii au instruit reprezentanţii societăţilor comerciale, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, precum şi persoanele vârstnice, cu privire la modurile de operare folosite de infractori în cazul comiterii de fapte antisociale precum furturi din autoturisme şi din locuinţe şi de înşelăciuni prin intermediul telefonului – metodele „Accidentul” şi „Câştiguri de premii”.
De asemenea, oamenii legii le-au atras atenția cu privire la modul de asigurare, păstrare, manipulare şi depozitare a valorilor monetare rezultate din vânzarea produselor şi din încasarea cheltuielilor la întreţinere, fiind distribuite şi afişate pliante cu caracter preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS