24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Cu 152km/h pe Calea Severinului

Craiova: Cu 152km/h pe Calea Severinului

În cadrul acțiunii polițiștii rutieri din acest weekend , oamenii legii l-au depistat pe D. Claudiu, de 33 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului din Craiova, cu viteza de 152km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce.

În acest sfârșit de săptămână, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, polițiștii rutieri au urmărit și conștientizarea conducătorilor auto cu privire la importanța portului centurii de siguranță.
Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 115 sancţiuni contravenționale de peste 21500 lei, dintre care 69 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 5 permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS