14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazie pe străzile din Craiova

Razie pe străzile din Craiova

Polițiștii craioveni din cadrul structurilor de poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, au organizat azi-noapte, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român -Agenția Dolj, în cadrul Planului de acţiune „Blocada 2015”, o acțiune pe principalele artere rutiere din Craiova unde au fost înregistrate frecvent evenimente rutiere, pe linia prevenirii accidentelor rutiere în care sunt implicaţi conducătorii de motociclete şi autovehicule înmatriculate în alte state.
În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au verificat peste 200 de autovehicule și motociclete, iar în urma neregulilor constatate oamenii legii au aplicat 37 de sancțiuni  contravenționale în valoare de peste 15.000 de lei.
Polițiștii au reținut 2 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare precum și 2 seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri l-au depistat pe F. Daniel, de 24 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism, pe strada A.I. Cuza din Craiova, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost sancţionat contravențional cu amendă în cuantum de 945 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile.

Oamenii legii l-au depistat și pe L. Eduard, de 23 de ani, din comuna Valea Stanciului, Dolj în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, pe Calea Bucureşti, fără a deţine poliță de asigurare tip RCA valabilă şi având aplicate folii neomologate pe geamurile laterale.
Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 1945 de lei iar ca măsură complementară polițiștii i-au reținut atât certificatul de înmatriculare dar și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS