22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prins de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să intre în ţară cu documentele altei persoane

Dolj: Prins de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să intre în ţară cu documentele altei persoane

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un document de călătorie pentru apatrizi, eliberat de autoritățile germane, aparţinând altei persoane.

În data de 26 iulie, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – Vidin Feroviar, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un bărbat care a prezentat pentru control un pașaport pentru apatrizi eliberat de autoritățile germane.
În timpul verificării documentelor, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat că persoana prezentă la controlul de frontieră nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia aplicată în documentul prezentat pe numele de Mohammad M. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind preluată de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS