10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un bărbat a fost prins în flagrant când încerca să fure peste 60 de mc de lemne

Dolj: Un bărbat a fost prins în flagrant când încerca să fure peste 60 de mc de lemne

Jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Filiaşi – I.J.J. Dolj, aflaţi pe timpul executării unei misiuni specifice pentru combaterea faptelor de tăiere ilegală şi furt de material lemnos, au depistat în flagrant, sâmbătă, 18 iulie, în jurul orei 07.00, la ieşirea din pădurea Brădeşti, un bărbat ce avea încărcată, într-o autobasculantă, o cantitate mare de arbori fără documente de provenienţă.
Jandarmii au procedat la legitimarea şi identificarea acestuia, constatând că se numeşte P.G. în vârstă de 62 ani, din localitatea Brădeşti. Oamenii legii au cerut sprijinul de specialitate al reprezentanţilor Ocolului Silvic Filiaşi.
În urma verificărilor şi a măsurătorilor efectuate a rezultat faptul că acesta avea încărcată în autobasculantă cantitatea de 11,9 mc material lemnos esenţă stejar, iar în pădure, la faţa locului a fost găsită tăiată ilegal cantitatea de 48,80 mc material lemnos.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală şi furt de material lemnos, iar bărbatul a fost condus la Postul de Poliţie Brădeşti şi a fost predat, împreună cu documentele întocmite, pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS