18.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: O tânără de 15 ani, reţinută pentru infracţiuni de furt şi tâlhărie

Craiova: O tânără de 15 ani, reţinută pentru infracţiuni de furt şi tâlhărie

Lucrătorii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizați ieri, în jurul orei 11:15, că o tânără i-a smuls un lănţisor de aur de la gât Mariei C., de 74 ani, din Craiova.
Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, iar în urma activităților specifice efectuate de către polițiștii de investigații criminale a fost identificată C.M., de 15 ani, din Craiova.
Oamenii legii au condus-o pe minoră la sediul secţiei de poliție unde a fost audiată, astfel stabilindu-se faptul că aceasta a sustras lănțișorul. De asemenea, prin extinderea cercetărilor în sarcina celei în cauză au fost reținute încă trei infracțiuni, din care două fapte de furt și o tâlhărie.
În baza materialul probator administrat de polițiști s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspectă pentru comiterea a două infracţiuni de tâlhărie şi două infracţiuni de furt calificat. Totodată, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS