15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un migrant ascuns în peretele unui vagon a fost depistat la frontiera cu Bulgaria

Dolj: Un migrant ascuns în peretele unui vagon a fost depistat la frontiera cu Bulgaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu – S.P.F. Calafat au descoperit un migrant ascuns în peretele vagonului unui tren de persoane, care intenţiona astfel să intre ilegal în România.

În cursul zilei de luni, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a efectuat controlul specific la trenul de transport persoane care circulă pe ruta Sofia – Budapesta.
Cu această ocazie, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în peretele unuia dintre vagoane, într-un loc destinat aparaturii electrice, o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 45 de ani. Persoana în cauză nu vorbea limba română şi nu deţinea documente de identitate. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei respective, iar conform protocolului de cooperare româno – bulgar, aceasta a fost preluată de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS