10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un bărbat a fost salvat din apartamentul său în care izbucnise un incendiu

Craiova: Un bărbat a fost salvat din apartamentul său în care izbucnise un incendiu

Un bărbat de 47 de ani, din Craiova, a fost salvat ieri din propriul apartament în interiorul căruia a izbucnit un incendiu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj a fost anunțat prin SNAU 112 de producerea unui incendiu la un apartament, la etajul trei al unui imobil situat în Craiova, pe strada Dr. Berceanu Ştefan. Cel care a anunţat pompierii a spus faptul că în locuinţă nu se află nicio persoană.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detaşamentului 1 Pompieri Craiova. La sosirea echipajelor de pompieri, s-a constat că din locuință ieșea un fum dens. Şeful gărzii de intervenție a dispus întinderea scării culisabile și patrunderea prin balcon în apartament, deoarece ușa de la intrare era închisă. În interior se afla o persoană inconștientă întinsă în pat.
Bărbatului i-a fost pusă o mască de oxigen până la sosirea echipajului SMURD, când i-a fost acordat primul ajutor medical şi apoi a fost transportat la spital. Cauza probabilă a incendiului a fost o țigaie uitată pe aragaz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS