7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCompetiţia "Fabricat în Ţara lui Andrei" vine în Craiova

Competiţia „Fabricat în Ţara lui Andrei” vine în Craiova

Invitatie sesiune de informare

OMV Petrom şi Fundaţia NESsT vor oferi marți, 9 iunie, începând cu ora 9.00, la Hotel Emma West din Craiov, informaţii celor care doresc să se înscrie în competiţia Fabricat în Ţara lui Andrei. Aflată la cea de a doua ediție, competiția Fabricat în Țara lui Andrei este deschisă tuturor celor care au o idee de afacere ce generează valoare economică și socială în comunitățile din România.

Afacerile sociale câștigătoare vor fi sprijinite de OMV Petrom cu finanțări în valoare totală de 350.000 de euro și 2 ani de consultanță de business. Antreprenorii, ONG-urile, PFA-urile, SRL-urile sau întreprinderile individuale interesate se pot înscrie până pe 2 iulie pe site-ul www.taraluiandrei.ro, secţiunea Fabricat în Ţara lui Andrei.

În cadrul acestei întâlniri participanţii vor afla detalii despre: conceptul de afacere socială şi evoluţia acestuia în România;
modelul de business social şi şansele pe care acesta le are ca să contribuie la dezvoltarea economică a ţării noastre; poveștile de succes ale antreprenorilor câștigători în prima ediție Fabricat în Țara lui Andrei și modul în care și-au transformat ideile de afaceri sociale în realitate, cu sprijin OMV Petrom; cine se poate înscrie în Fabricat în Ţara lui Andrei; detalii despre completarea formularelor de aplicare; detalii despre procesul de evaluare şi criteriile de selecţie, etapele de proiect.

Toţi cei care doresc să afle mai multe despre competiție sau să adreseze întrebări echipei Fabricat în Ţara lui Andrei, sunt rugați să îşi confirme prezenţa printr-un e-mail la [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS