11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Peste 40 de şoferi cu maşini înmatriculate în alte state au fost amendaţi

Craiova: Peste 40 de şoferi cu maşini înmatriculate în alte state au fost amendaţi

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale şi specialiști ai Registrului Auto Român-Agenția Dolj au organizat o acțiune, în municipiul Craiova, pentru verificarea legalității circulației pe drumurile publice a autovehiculelor înmatriculate în alte state.
Astfel, în cadrul acțiunii oamenii legii au aplicat 77 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 6.000 lei, dintre care 41 amenzi au fost aplicate conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state pentru diverse nereguli constatate în urma controalelor.
Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 4 permise de conducere și au retras 4 certificate de
Unul dintre şoferii prinşi în ilegalitatea a fost T. Ion, de 41 de ani, din Malu Mare, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe strada Prelungirea Bechetului, având o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 877.5 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS