Acasă Local Dolj Craiova: Invitaţie la lectură în aer liber

Craiova: Invitaţie la lectură în aer liber

-

(Foto: femmeactuelle.fr)
(Foto: femmeactuelle.fr)

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” îi invită pe craioveni mâine, de la ora 18:00, pe pajiștea verde din spatele statuii Mihai Viteazul, să ia parte la evenimentul cultural intitulat „Pătura care citește”. Cei care doresc să participe sunt invitaţi să vină cu o carte și o pătură şi să se bucure de aer curat, de cărți, muzică, poezie și artă. Dacă veniţi de la serviciu, de la școală sau de oriunde altundeva și nu aveţi o pătură, Biblioteca „Aman” vă invită pe păturile special așezate pentru acest eveniment și vă oferă o carte pe care să o lecturaţi. Organizatorii menţionează că după lăsarea serii lecturile vor fi făcute la lumina lampioanelor.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.