Acasă Local Dolj Alege TV aduce bucurie și consultații medicale gratuite craiovenilor

Alege TV aduce bucurie și consultații medicale gratuite craiovenilor

-

Craiovenii au ales să fie alături de echipa Alege TV și astăzi la Electroputere Parc Mall, cu ocazia lansării celei mai noi televiziuni a oltenilor. Vizitatorilor mall-ului le-a fost pregătit un spațiu dedicat sănătații unde au putut primi consultații gratuite și sfaturi din partea celor mai buni medici din domenii diverse, dar și un spațiu dedicat distracției copiilor.

Medicii care au fost alături de echipa Alege TV au fost Simona și Gabriel Ianoși, specialiști în dermatologie,  kinetoterapeutul Alin Burileanu, nutriționistul Adelina Vrapcea și stomatologul Anca Ștefanache. Nu au lipsit de la întâlnirea cu craiovenii nici reprezentanții Școlii Postliceale Edunet, care au măsurat tensiunea și glicemia.

„Arcamed este încântată să ofere consultații gratuite copiilor. Cu această ocazie părinții vor primi o mapă în care își vor regăsi fișa de consultație a copilului, precum și sfaturi pentru părinți vis-a-vis de igiena copiilor orodentare. Pentru televiziune, vă dorim să aveți un drum ușor, plin de bucurii și să ajungeți unde vă doriți”, a spus Anca Ștefanache, medic stomatolog în cadrul clinicii Arcamed.

„Am venit cu tot dragul și am venit în primul rând să arătăm craiovenilor ce înseamnă frumusețea feței și pentru asta am adus un aparat cum sunt foarte puține în țară, care ne fac o evaluare foarte exactă a problemelor pe care fiecare ten le are. Am venit aici să fim alături de postul Alege TV, să le urăm mult succes. Ne bucurăm că este un partener de mare nădejde al nostru”, a spus dermatologul Simona Ianoși.

Și pentru că ziua de 1 Iunie se apropie, cei mici au petrecut ore bune în spațiul amenajat special pentru ei de echipa Alege TV. În acest loc micuții au colorat, au desenat, au cântat, au dansat, s-au distrat și au participat la concursuri cu premii oferite de Bebeti. Au întreținut atmosfera Rebeca, Francesca Pârvăneasa, Horia și dansatorii de la Kop Dance School. În insula copilăriei au poposit și clovuul Pinky, precum și celebrele personaje Disney Mickey și Minnie.

Mâine craiovenii sunt așteptați din nou, în intervalul orar 16.00 – 19.00, să aleagă sănătatea și magia copilăriei, în cadrul evenimentelor care le vor fi pregătite de echipa Alege TV.


Editor: Oana Olaru

Mirela MARINESCU
Mirela MARINESCU
Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.