12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi bărbaţi cu probleme psihice din Dolj sunt daţi dispăruţi

Doi bărbaţi cu probleme psihice din Dolj sunt daţi dispăruţi

Poliţiştii doljeni fac cercetări în două cazuri de persoane dispărute la începutul lunii mai, persoanele în cauză fiind puse şi în urmărire la nivel naţional.
Mai exact, la data de 8 mai, lucrătorii Postului de Poliţie Şimnicu de Sus au fost sesizaţi de G.Veronica, de 60 ani, din localitate, despre faptul că în data de 3 mai soţul său Guţescu Alexandru, de 62 ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Semnalmente: 170-175 cm, faţa ovală, constituţie astenică, ochi căprui, părul alb,tuns scurt, greutate 80 -85 kg.
La data de 10 mai, lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Poiana Mare au fost sesizaţi de către B. Marinel, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 9 spre 10 mai, în intervalul orar 01.30 – 06.00, tatăl său Bancă Sevastel, în vârstă de 75 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent, şi acesta fiind cunoscut cu afecţiuni medicale psihice.
Semnalmente: 170-175 cm, faţa ovală, constituţie astenică, calviţie frontală, ochi albaştri, părul cărunt, tuns scurt. La data plecării de la domiciliu era îmbrăcat în pantaloni de trening, culoare gri închis, pulover, o vestă din lână de culoare maron, încălţat numai în ciorapi.
Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la cei doi bărbaţi sunt rugate să sune la apelul unic de urgenţă 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS