21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Concurs de dans la Casa de Cultură a Studenţilor

Craiova: Concurs de dans la Casa de Cultură a Studenţilor

Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, în parteneriat cu Palatul Copiilor şi Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, invită craiovenii mâine, 29 aprilie, de la ora 16:00, la Concursul de Dans TRADEM. Competiţia are ca scop sărbătorirea zilei de 29 aprilie, declarată Zi Internaţională a Dansului. Evenimentul se va desfăşura în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor.
Concurenţii înscrişi în concurs sunt preşcolari şi liceeni din clasele I-IV, V-VIII şi IX-XII. Aceştia vor concura la categoriile: grup, formaţie cu maximum trei dansuri specifice unuia dintre genurile: Dans modern (disco, rock); Dans de caracter (românesc/etno/stilizat, unguresc, italian, spaniol, polonez, rusesc, oriental, irlandez, african etc. ); Dans contemporan; Dans tematic; Dans urban (Breakdance, Street Dance, Hip-Hop).
Juriul de specialitate, format din coregrafi, profesori, dansatori voluntari, va stabili clasamentul concursului pe categoriile de vârstă şi genurile de dans cu care participanţii se înscriu în concurs. Jurizarea se face după următoarele criterii: ţinuta artistică, costumaţia în concordanţă cu tema dansului, coregrafie, expresivitate artistică, corelare între mişcare şi muzică. Se vor acorda atât diplome pentru locurile 1, 2, 3 și mențiuni, cât și diplome de participare. Intrarea publicului este liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS