Acasă Local Dolj Târg de joburi pentru studenţi şi masteranzi, pe 15 mai la Craiova

Târg de joburi pentru studenţi şi masteranzi, pe 15 mai la Craiova

-

(Foto: monitorulcj.ro)
(Foto: monitorulcj.ro)

Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS), în parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu şi Uniunea Studenţilor din România, organizează, în perioada aprilie-mai, în Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Craiova şi Cluj, caravana de târguri de joburi „Zilele Carierei”, destinat studenţilor şi masteranzilor. Târgul le oferă tinerilor şansa de a pune în practică cunoştinţele acumulate în cadrul şedinţelor de consiliere în carieră.

În plus, platforma online din cadrul portalului proiectului, www.startincariera.ro, vine în sprijinul studenţilor înscrişi în programul de consiliere cu o gamă largă de resurse extrem de utile pentru dezvoltarea carierei lor – teste de autocunoaştere, informaţii referitoare la succesul în carieră, tendinţe ale pieţei muncii, marketing şi branding personal etc.

Târgul va fi organizat pe 24 aprilie la Bucureşti, pe 29 aprilie în Timişoara, pe 6 mai la Iaşi, pe 15 mai la Craiova şi pe 22 mai la Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se închide circulația rutieră pe pasajul „Nicolae Titulescu”

Primăria Municipiului Craiova anunţă restricţii de circulaţie, astăzi, pe pasajul „Nicolae Titulescu” cu ocazia executării lucrărilor de reparații la calea de rulare...