20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj A doua ediţie a proiectului "MiniMUN", în weekend la Craiova

A doua ediţie a proiectului „MiniMUN”, în weekend la Craiova

-

Asociația „Tineretul ONU – filiala Craiova”, în parteneriat cu Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, organizează în acest weekend cea de-a doua ediţie a proiectului „MiniMUN”, la care elevii de liceu pasionaţi de diplomaţie vor avea oportunitatea de a reprezenta o ţară. Tema proiectului este legată de drepturile femeilor în secolul XXI. Pe toată perioada proiectului, tinerii vor participa la simularea comitetului Drepturilor Omului, comitet al Națiunilor Unite. În urma acestui tip de activitate, elevii vor avea ocazia să-şi îmbunătăţească aptitudinile de comunicare în limba engleză şi să-şi susţină coerent punctele de vedere în public.

Proiectul va începe mâine, la ora 11:00, iar programul manifestării va fi următorul:

Vineri, 24 aprilie: 12:00 – 14.00 – simulare de dezbatere; 14:00 – 16:00 – dezbaterea propriu-zisă;
Sâmbătă, 25 aprilie: 12:00 – 19.00 – dezbateri tematice;
Duminică, 26 aprilie: 12:00 – 15:00 – dezbateri; 15:00 – 16:00 – concluzii.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.