Acasă Local Dolj Craiova: Ţigări de contrabandă în valoare de 3.300 de lei, confiscate de...

Craiova: Ţigări de contrabandă în valoare de 3.300 de lei, confiscate de jandarmi

-

(Foto: timpul.md)
(Foto: timpul.md)

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj au desfăşurat astăzi o acţiune în cartierul Brazda lui Novac din municipiul Craiova, obiectivul fiind prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. În cadrul acţiunii, în jurul orei 14:00, jandarmii au depistat, în piaţa agro-alimentară din cartier, o craioveancă de 57 ani care deţinea la punctul de lucru al unei societăţi, în vederea comercializării, 8.320 de ţigarete de diferite mărci, fără marcaj fiscal legal, valoarea estimativă de comercializare fiind de 3.300 lei. Pe numele femeii au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul, depozitarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Ţigările identificate au fost predate pe bază de proces-verbal reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Craiova, iar dosarul va fi înaintat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

A treia fabrică prinde contur în Rovinari

Enova Group, o societate specializată în producția de componente mecanice, electromecanice și servicii calificate în domeniul automatizărilor industriale, tocmai a achiziționat fosta...