14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Continuă distribuirea alimentelor pentru persoanele defavorizate

Craiova: Continuă distribuirea alimentelor pentru persoanele defavorizate

(Foto: primariarovinari.ro)
(Foto: primariarovinari.ro)

Primăria municipiului Craiova a anunţat că începând de luni, 20 aprilie, va continua activitatea de distribuire a pachetelor cu alimente oferite din fondurile bugetului local, către categoriile de persoane aflate în situaţii de risc social din Bănie.

Produsele se vor distribui către beneficiarii din cele 5 categorii cele mai defavorizate respectiv: persoane cu handicap, adulţi şi copii, neinstituţionalizate; şomeri care beneficiază de indemnizaţie de şomaj sau care se află în căutarea unui loc de muncă; pensionarii cu venituri cumulate până la 500 lei/ lună; persoane beneficiare de venit minim garantat; persoane fără venituri care au vârsta peste 60 de ani.

Distribuirea acestor produse se va face în Sala de Sport a Şcolii nr. 32 Alexandru Macedonski (Craiova, str. Aleea Castanilor nr.4), programul fiind de luni până joi între orele 8.00 şi 16.30 şi vineri între orele 8.00 şi 14.00.

Cei interesaţi pot consulta tabelele cu persoanele care beneficiază de aceste produse alimentare la sediul Primăriei Municipiului Craiova din Bld. Oltenia, bl.65A1 parter, precum şi la depozitul de distribuire. Pentru relaţii suplimentare, vă puteţi adresa la numerele de telefon 0251/587220 şi 0351/451686.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS