Acasă Local Dolj Micuţii de la centrul "Vis de copil" vor primi daruri de la...

Micuţii de la centrul „Vis de copil” vor primi daruri de la militarii craioveni

-

Militarii Batalionului 205 Apărare Antiaeriană „General Gheorghe Pârvulescu”, structură aparţinând Brigăzii 2 Infanterie „Rovine”, vor efectua mâine, la ora 11:00, o vizită la Centrul pentru copii cu dizabilităţi „Vis de copil” din municipiul Craiova. În cadrul vizitei din ajunul Sărbătorilor Pascale, militarii craioveni vor oferi copiilor pachete constând în alimente, dulciuri, fructe, precum şi produse de igienă.

Activitatea este o iniţiativă benevolă a militarilor din cadrul Batalionului 205 Apărare Antiaeriană „General Gheorghe Pârvulescu” şi se doreşte să devină o tradiţie.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.