Acasă Local Dolj Porţi deschise la ISU Dolj, pentru programul "Şcoala Altfel"

Porţi deschise la ISU Dolj, pentru programul „Şcoala Altfel”

-

pompieri porti deschise

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Oltenia” al judeţului Dolj are porţile deschise în această săptămână, pentru a primi vizita preşcolarilor şi elevilor de la unităţile de învăţământ din județ. Cei mici au prilejul, până pe 10 aprilie, în cadrul programului „Şcoala Altfel”, să cunoască autospecialele de intervenţie, echipamentele şi mijloacele folosite în diferite situaţii de urgenţă de către pompieri. Până astăzi la prânz, aproximativ 150 de copii vizitaseră deja sediul ISU Dolj şi aflaseră informaţii interesante în legătură cu munca pompierilor.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.