Acasă Local Dolj Pietonii indisciplinaţi, amedaţi de poliţiştii craioveni

Pietonii indisciplinaţi, amedaţi de poliţiştii craioveni

-

politia-rutiera

Poliţiştii rutieri craioveni au organizat ieri o acţiune în Craiova pentru conştientizarea pietonilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când traversează strada prin alte locuri decât cele prevăzute de lege.

De asemenea, poliţiştii rutieri au acționat și pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii prin loc prevăzut cu indicator sau marcaj.

În urma neregulilor constatate, oamenii legii au aplicat 77 de sancţiuni contravenţtionale în valoare de peste 9.000 de lei. Astfel, 33 sancţiuni au fost aplicate unor pietoni care s-au grăbit să traverseze strada prin alte locuri decât cele semnalizate corespunzător, iar alte 7 de sancţiuni unor conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 7 permise de conducere.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.