Acasă Local Dolj Condamnată pentru trafic de persoane, introdusă în arestul IPJ Dolj

Condamnată pentru trafic de persoane, introdusă în arestul IPJ Dolj

-

janina tabacu

Polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăț au introdus ieri în arestul IPJ Dolj o femeie de 27 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, sat Bujoru, pe numele căreia magistrații Tribunalului Dolj au emis un mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea. Janina Tabacu, în vârstă de 27 de ani, a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.