20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj IPJ Dolj primeşte 28 de autospeciale Dacia Logan

IPJ Dolj primeşte 28 de autospeciale Dacia Logan

-

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Dolj primește astăzi o serie de autospeciale noi. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, este vorba despre 28 de autoturisme Dacia Logan, care sunt aşteptate să sosească în jurul orei 17:00, la sediul inspectoratului, aflat pe strada Amaradia din municipiul Craiova. „Autospecialele marca Dacia, cu însemnele Poliţiei Române, vor fi repartizate unităţilor din structura inspectoratului”, au precizat pentru Gazeta de Sud polițiștii din cadrul IPJ Dolj.

Din luna noiembrie 2014, în cadrul unui proces de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, prin programele derulate la nivelul MAI, Poliţia Română a fost înzestrată cu 555 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, urmând ca în cursul anului 2015 să primească încă 2.386 de vehicule.


Editor: Oana Olaru

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.