12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFotbal - Cristian Pustai este noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureş

Fotbal – Cristian Pustai este noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureş

Cristi Pustai i-a luat locul lui Adrian Falub la ASA Târgu Mureș
Cristi Pustai i-a luat locul lui Adrian Falub la ASA Târgu Mureș

Tehnicianul Cristian Pustai este noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureş, el înlocuindu-l în funcţie pe Adrian Falub, care şi-a reziliat de comun acord contractul cu conducerea clubului, a anunţat, astăzi, site-ul oficial al grupării ardelene. „Noul antrenor principal al echipei ASA Târgu-Mureş este Cristian Pustai. El va conduce în această după-amiază antrenamentul formaţiei, la baza de pregătire de la Academia de Sport. Noul antrenor principal al echipei noastre va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, în zilele următoare, premergătoare partidei cu CFR Cluj”, se menţionează pe site-ul citat.
Cristian Pustai a declarat că îşi doreşte ca ASA Târgu Mureş să aibă acelaşi parcurs şi în cele opt etape rămase până la finalul turului Ligii I. „Am ales Târgu Mureş pentru că aici eu mă simt ca acasă, de la Mediaş fiind 45 de minute de mers cu maşina. Despre echipă şi despre obiective mă voi pronunţa puţin mai încolo. Până acum au avut un parcurs foarte bun. Trebuie să-i mulţumesc lui Adi Falub, pentru munca sa, împreună cu echipa au făcut 15 puncte. Să sperăm că şi în cele 8 etape rămase din tur, în care vom întâlni echipe din prima parte a clasamentului, vom menţine acelaşi parcurs bun”, a afirmat „Profesorul”, pentru Mediafax.
Adrian Falub, care a preluat conducerea tehnică a echipei ASA Târgu Mureş în 25 martie, şi-a reziliat contractul după înfrângerea suferită, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, în partida cu CS Universitatea Craiova, în etapa a 9-a a Ligii I. Echipa din Târgu Mureş ocupă în prezent locul 6 în clasamentul Ligii I, cu 15 puncte.
Cristian Pustai a antrenat formaţia Pandurii Târgu Jiu până la 23 aprilie, când şi-a reziliat contractul punând capăt unei colaborări de un an şi aproximativ patru luni. În vârstă de 46 de ani, el a mai pregătit în cariera sa formaţiile Chimica Târnăveni şi Gaz Metan Mediaş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS