21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024

ACSVM, ghinionistă

În ciuda numelor cu rezonanță din lot, ACS Viitorul Municipal Craiova nu a reușit să câștige nici un meci în Liga a III-a, seria 4, în partida de la sfârşitul săptămânii, din etapa a 4-a, înregistrând doar o remiză cu Știința Turceni pe terenul de la Ișalnița. Doljenii s-au văzut conduși pe tabelă în minutul 45, golul gorjenilor fiind semnat de Simcea, dar au revenit prin Ionuț Șerban (52) și s-au întrecut în ocazii pe final.
„Am ratat incredibil de mult. Flori a nimerit transversala de la 11 metri cu poarta goală, Șerban a avut încă trei ocazii clare, în afara golului marcat, Lucian Scarlat a scăpat de două ori cu portarul. Am dominat meciul în întregime, dar nu scăpăm de ghinion. Ne-a deranjat și maniera de arbitraj, centralul nu a sancționat deloc faulturile dure ale adversarilor“, a declarat directorul general al ACSVM Craiova, Horațiu Stănescu, pentru GdS.
Antrenorul Alin Gavrilă a utilizat următorii jucători: Firulescu – Flori, Chircan, Gheorghiță, Chiriță (46, D. Mihai) – Nuță (66, Sârmon), Rioșanu (73, Năstăsie), Țenovici (46, Țucă), L. Scarlat – I, Șerban, Chirea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS