14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A zburat cu 218 km/h, în apropiere de Bechet

Dolj: A zburat cu 218 km/h, în apropiere de Bechet

Un craiovean a fost prins de poliție în timp ce „zbura” cu o viteză de 218 km/h, în apropiere de Bechet.

„În seara zilei de 19 aprilie, un bărbat de 47 de ani, din Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 55, în afara localității Bechet, cu viteza de 218 km/h (+128 km/h). Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep.. A fost dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Măsura a fost luată pentru o perioadă de 120 de zile”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Un alt șofer, mort de beat la volan

Un alt șofer a fost prins de poliție în timp ce conducea după ce consumase o cantitate mare de alcool. „În noaptea de 19 spre 20 aprilie, polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au oprit, pentru control, un autoturism ce circula pe strada Unirii, din comuna Desa. La volanul autoturismului a fost legitimat un bărbat, de 41 de ani, din localitate. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală. Acolo i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal. Șoferul este cercetat pentru săvârșiriea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a mai transmis IPJ Dolj.

Citește și: Astăzi se împlinesc 185 de ani de la nașterea primului rege al României, Carol I

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS