15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalComisarii Gărzii de Mediu Dolj au plantat copaci în pădurea Bratovoiești

Comisarii Gărzii de Mediu Dolj au plantat copaci în pădurea Bratovoiești

Comisarii GNM-CJ Dolj au participat la o acțiune de plantare de copaci în pădurea Bratovoești, habitat natural protejat, organizată de Centrul Județean pentru Protecția Naturii, Turism și Dezvoltare Durabilă Dolj. Grija pentru mediu este o preocupare constantă, cu atât mai mult cu cât în luna Pădurii, sărbătorită între 15 martie-15 aprilie, este ajutată pădurea să se regenereze.

Astfel, Pădurea Bratovoești, parte din Aria Naturală Protejată Coridorul Jiului a fost reîntinerită cu zeci de puieți de stejar pedunculat, cu sprijinul voluntarilor, al reprezentanților Centrului Județean pentru Protecția Naturii, Turism și Dezvoltare Durabilă Dolj, al Direcției Silvice Dolj – Ocolul Silvic Craiova, dar și cu ajutorul studenților de la Universitatea din Craiova–Facultatea de Horticultură și Facultatea de Agronomie și al comisarilor GNM-CJ Dolj.

Este o acțiune care se bucură mereu de sprijin din partea Gărzii Naționale de Mediu și care arată interesul pentru un mediu curat și sănătos și grija pentru natură. Comisarii GNM-CJ Dolj răspund de fiecare dată prezent la astfel de acțiuni organizate în beneficiul mediului înconjurător!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS