13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaOlt: Bărbat arestat preventiv pentru că a condus băut, fără permis și a refuzat prelevarea de probe biologice

Olt: Bărbat arestat preventiv pentru că a condus băut, fără permis și a refuzat prelevarea de probe biologice

Un bărbat din Vișina a fost reținut și apoi arestat preventiv după ce a fost prins de polițiști la volan deși era băut și avea permisul suspendat. În plus, bărbatul a refuzat prelevarea de probe biologice.

Pe 4 aprilie a.c., în jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Primăverii din comuna Vișina, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul orășenesc Corabia, însă acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice.

Bărbatul avea permisul suspendat

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Polției Române, s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Bărbatul a fost reținut joi pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat Judecătoriei Corabia, care a dispus măsura arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: O femeie a bătut un agent care i-a cerut să nu mai filmeze cu telefonul în secția de poliție

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS