17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Trei bărbați depistați la volan sub influența alcoolului

Olt: Trei bărbați depistați la volan sub influența alcoolului

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți au depistat vineri seară, în jurul orei 23.00, un bărbat, de 36 de ani, din comuna Schitu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dealul Soarelui, din aceeași localitate, prezentând o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, în jurul orei 01.30, polițiștii rutieri din Drăgănești-Olt au depistat un bărbat, de 36 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada General Teiușanu, din orașul Drăgănești-Olt, prezentând o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, în jurul orei 02.40, un tânăr de 28 de ani, din orașul Scornicești, judetul Olt, a fost depistat de polițiștii Poliției orașului Scornicești în timp ce conducea un autoturism pe strada Merilor, din localitate, prezentând o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduși la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În fiecare dintre cauze, a fost întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și: Trei români au furat cutia milei dintr-o biserică din Austria chiar în timpul slujbei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS