22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Bărbat anchetat de poliție, după ce a pornit o drujbă și a amenințat că își va tăia soția

Gorj: Bărbat anchetat de poliție, după ce a pornit o drujbă și a amenințat că își va tăia soția

Un bărbat din Gorj este anchetat de polițiști, după ce a pornit o drujbă și a amenințat că își va tăia soția. Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați ieri prin apel 112, de către o femeie, domiciliată în comuma Bengești Ciocadia, sat Bălcești, cu privire la faptul că are un conflict cu soţul său, care se manifestă agresiv.

La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secției 9 Poliției Rurală Novaci, care din primele verificări, au stabilit faptul că în timp ce femeia, în vârstă de 43 de ani se afla la domiciliu împreună cu soțul său, în vârstă de 38 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de alcool, acesta a aruncat cu obiecte din casă înspre ea, fără a-i provoca urme vizibile de violențe și totodată a pornit o drujbă, amenințând-o că o va tăia.

S-a întocmit un dosar penal

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului. Cu această ocazie s-a stabilit că există risc iminent de producere a unei infracțiuni, fiind emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, urmând ca acesta să păstreze o disanță de 100 metri față de soția sa. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violență în familie și amenințare.

Citeşte şi: Valabilitatea adeverinţei înlocuitoare a cardului naţional de asigurări de sănătate până la emiterea cardului duplicat, prelungită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS