12.8 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaLocatarii unui bloc din Râmnicu Vâlcea, evacuați din cauza unui incendiu la deșeurile din subsol

Locatarii unui bloc din Râmnicu Vâlcea, evacuați din cauza unui incendiu la deșeurile din subsol

Locatarii unui bloc din Râmnicul Vâlcea au fost evacuaţi, duminică dimineaţă, din cauza unui incendiu izbucnit la deșeurile din subsolul imobilului.

”Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi, cu puţin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc, pe strada I.C. Brătianu, în municipiul Râmnicu Vâlcea. S-au deplasat de urgenţă la locul evenimentului forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că incendiul se manifestă la deşeuri menajere depozitate în subsolul blocului”, a transmis ISU Vâlcea.

Din cauza fumului dens, concomitent cu operaţiunile de stingere, au fost evacuați toți locatarii, 34 de adulţi şi 4 copii.

Incendiul a fost localizat şi lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor militari, în limitele găsite. Nu au fost persoane intoxicate sau care să necesite asistenţă medicală. 

După evacuarea fumului de pe casa scării, locatarii s-au întors în apartamente.

Conform reprezentanţilor ISU, au ars aproximativ 100 de kg de deşeuri menajere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Citește și: Două TIR-uri s-au ciocnit în Râmnicu Vâlcea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS