14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘoferi băuți, depistați de polițiștii doljeni

Șoferi băuți, depistați de polițiștii doljeni

Poliţişti din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Giubega au oprit vineri seară un bărbat, de 45 de ani, din comuna Giubega, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sistemului, din localitate. Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, la ora 21.10, polițiști din Filiași au oprit un bărbat, de 33 de ani, din comuna Brădești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Florilor, din orașul Filiași. Întrucât prezenta halenă alcoolică, și acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași seară, polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au oprit un bărbat, de 53 de ani, din comuna Braloștița, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Racoțeanu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei situații, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și: Craiovean arestat preventiv după ce a fost prins la volan băut și fără permis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS