17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu pumnul în față

Târgu Jiu: Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu pumnul în față

Un bărbat din Târgu Jiu a ajuns duminică la spital, după ce a fost lovit cu pumnul în față. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o persoană de sex femeiesc, cu privire la faptul că tatăl său a fost agresat fizic, de către o persoană.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că persoana vătămată, un bărbat de 48 de ani, din municipiu, a precizat că, în timp ce se afla pe raza municipiului, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat fizic de un bărbat, de 44 de ani, din localitate, care l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței.

Victima a fost preluată de un echipaj al ambulanței și transportată la spital, pentru investigații medicale.

„Având în vedere aspectele sesizate, polițiști de investigații criminale s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe, în cauză fiind întocmit dosar penal. Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost condus la sediul poliției, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor evenimentului și luarea măsurilor legale.

În urma investigațiilor amănunțite efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale s-a dispus extinderea urmăririi penale față de bărbatul de 44 de ani, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de amenințare față de și o localnică, de 37 de ani. În continuare s-a dispus efectuarea urmăririi penale față de persoana bănuită, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, conform IPJ Gorj.

Citeşte şi: Un autoturism s-a făcut scrum pe autostrada A1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS