14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Muncitorul îngropat sub un mal de pământ la Sineşti a fost salvat

Vâlcea: Muncitorul îngropat sub un mal de pământ la Sineşti a fost salvat

Pompierii militari au reuşit să salveze, miercuri, în mai puţin de o oră de la primirea apelului, doi muncitori care au fost surprinşi de un mal de pământ în timp ce săpau un şanţ pentru canalizare în comuna Sineşti.

Primul a fost scos un muncitor îngropat până la brău, iar apoi și colegul său care fusese acoperit în întregime.

„Ambele persoane au fost salvate. Prima persoană, cea surprinsă pe jumătate de malul de pământ, a fost extrasă de pompieri şi predată, conştientă, echipajului SMURD, care a transporta-o la CPU Horezu cu traumatism toracic.

Cea de-a doua victimă, care la începutul intervenţiei era acoperită în totalitate de pământ, a fost de asemenea extrasă de pompieri, cu eforturi susţinute, şi predată conştientă şi cooperantă echipajelor medicale prezente la faţa locului. Victima a fost transportată la CPU Horezu de către ambulanţa SAJ, cu traumatism membru inferior şi traumatism toracic”, a transmis ISU Vâlcea.

Cazul a intrat şi în atenţia inspectorilor de muncă, însă pentru că nu au fost persoane decedate, cercetarea urmează să fie realizată de către angajator, care va depune apoi dosarul întocmit spre avizare la ITM. 

Citeşte şi: Vâlcea: Două persoane, surprinse de un mal de pământ

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS