12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDoi bărbați, reținuți după ce au participat la un scandal într-un club din Târgu Jiu

Doi bărbați, reținuți după ce au participat la un scandal într-un club din Târgu Jiu

Doi bărbați, tată și fiu, au ajuns sâmbătă în arestul IPJ Gorj, după ce au fost implicați într-o bătaie într-un club din Târgu Jiu.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, de 43 de ani, din Târgu Jiu, și fiul acestuia, de 19 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au avut un conflict spontan cu un alt bărbat, de 33 de ani, agresându-se reciproc.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, ulterior, fiind extinsă urmărirea penală și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbații de 43 și 19 ani au fost reținuți pentru 24 de ore. Duminică urma ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

Față de bărbatul în vârstă de 33 de ani, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: Târgu Jiu: Femeie moartă imediat după ce s-a trezit din somn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS