22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Proxenet din Caracal, arestat preventiv

Olt: Proxenet din Caracal, arestat preventiv

Poliţiştii din Caracal au pus în executare luni trei mandate de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat din municipiu cercetat pentru proxenetism și la două locuințe în care ar fi avut loc activitatea infracțională.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2021-2024, un bărbat, de 38 de ani, din Caracal, prin amenințări și violență a determinat mai multe femei să practice prostituția.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri și înscrisuri care privesc posibila activitate infracțională a bărbatului.

La audieri au fost conduse 35 de persoane, din județul Olt, în baza mandatelor de aducere. S-a reușit documentarea activității infracționale a bărbatului pentru trei victime ale infracțiunii de proxenetism, iar cercetarile sunt continuate în vederea identificării și altor victime.

Bărbatul de 38 de ani a fost reținut luni pentru 24 de ore, pentru proxenetism. Marți, tribunalul a decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Un tânăr aflat sub influența drogurilor şi-a înjunghiat părinţii şi pe un poliţist

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS