16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Adjunctul șefului IPJ Gorj, implicat într-un incident în timpul protestelor transportatorilor

Târgu Jiu: Adjunctul șefului IPJ Gorj, implicat într-un incident în timpul protestelor transportatorilor

Ion Frățilescu, adjunctul șefului IPJ Gorj, a fost implicat într-un eveniment rutier în timpul protestelor transportatorilor, la Târgu Jiu. Potrivit IPJ Gorj, adjunctul se afla în misiune în zonă. La un moment dat, s-ar fi dezechilibrat și a lovit cu piciorul o mașină aflată în trafic.

„La data de 15 ianuarie 2024, polițiștii din Gorj au fost sesizați prin 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Târgu Jiu.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din sat Pojogeni, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Târgu Jiu, la intersecția străzilor Termocentralei cu 9 Mai, a fost semnalizat de către polițiști să efectueze schimbarea traseului de deplasare.

În urma semnalului efectuat de către polițistul aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, conducătorul auto, pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile, nu a observat semnalul polițistului, apropiindu-se cu autoturismul de acesta, care s-a dezechilibrat și involuntar a lovit cu piciorul autoturismul.

În urma evenimentului rutier nu au fost rezultate vătămări corporale”, conform IPJ Gorj.

Citeşte şi: Adolescentă prinsă de polițiști la volanul unei mașini împrumutate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS