24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTransportatorii din Gorj au negociat cu autoritățile

Transportatorii din Gorj au negociat cu autoritățile

Prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, s-a întâlnit astăzi, la Instituția Prefectului, cu reprezentanții transportatorilor din județul nostru, care protestează în aceste zile, solidari cu protestul demarat la nivel național.

În urma discuțiilor care au durat mai mult de o oră, au fost prezentate 12 nemulțumiri ale gorjenilor cu activitate în domeniul transporturilor. S-a stabilit ca mâine să se redacteze un document care să cuprindă toate cele 12 puncte prezentate, pe care reprezentanții Instituției Prefectului îl vor transmite către Guvernul României.

La finalul întâlnirii, prefectul Iulian Popescu le-a solicitat transportatorilor, în cazul în care vor să continue protestul, să respecte legile în vigoare, să nu blocheze drumurile publice și să acorde prioritate ambulanțelor sau pompierilor, dacă va fi cazul.

Aceștia au dat asigurări că o să se comporte în continuare civilizat și nu o să încalce legea. Transportatorii au încercat și luni seară să meargă în Defileul Jiului, să blocheze drumul național.

Citeşte şi: Bărbat găsit spânzurat în podul casei sale din Turburea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS