20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFemeie moartă după ce o mașină s-a răsturnat într-o râpă la Căpreni

Femeie moartă după ce o mașină s-a răsturnat într-o râpă la Căpreni

O femeie, de 61 de ani, a murit, marți, după ce o mașină s-a răsturnat într-o râpă în comuna gorjeană Căpreni. Alte două persoane au fost rănite în urma accidentului rutier.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Căpreni, sat Cornetu, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată și fără semne vitale.

S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a victimei încarcerate și aplicarea imediată a manevrelor de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele de intervenție nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva pe femeia de 61 de ani.

Celelalte două victime, o femeie de 65 de ani și un bărbat de 66 ani, au suferit leziuni ușoare, au fost conștiente, cooperante și au fost transportate la Spitalul din Târgu Cărbunești pentru investigații medicale suplimentare”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Bărbatul care a condus mașina este din Craiova. A fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și: Încă doi copii au fost răniți după ce le-au explodat petardele în mâini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS