10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOltȘoferul băut și drogat care a provocat accidentul în care a murit primarul din Grădinari, căutat de poliție

Șoferul băut și drogat care a provocat accidentul în care a murit primarul din Grădinari, căutat de poliție

Pe numele șoferului de 32 de ani care s-a urcat băut și drogat la volan și a provocat un accident soldat cu moartea primarului din Grădinari, județul Olt, a fost emis mandat de arestare. Polițiștii nu l-au mai găsit însă și îl caută, existând bănuiala că a părăsit deja țara.

Tânărul, de 32 de ani, din Slatina, care în seara de Crăciun a provocat accidentul mortal de la Strejeşti, în urma căruia şi-a pierdut viaţa primarul de la Grădinari, a fost dat în urmărire.

Judecătoria Slatina a emis un mandat de arestare preventivă pe n umele său, însă poliţiştii nu l-au găsit la domiciliu, existând suspiciunea că ar fi părăsit ţara imediat după recoltarea probelor. Acum este căutat de polițiști.

Bărbatul, stabilit în Italia și întors acasă de sărbători, a intrat în plin cu mașina într-o ambulanță. În aceasta se aflau cinci pacienți, printre care și edilul, care se întorceau de la dializă.

Toți au ajuns la spitalul din Slatina, iar primarul a murit la scurt timp.

Tânărul avea o alcoolemie de 0,72 mg/l şi a fost testat pozitiv cu aparatul DrugTest 

Surse din rândul anchetatorilor susțin că nu s-au luat măsuri preventive împotriva șoferului deoarece au fost multe zile libere și abia acum au fost gata analizele și necropsia.

Citește și: Un adolescent drogat și-a omorât bunica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS