18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBeți criță la volan, pe străzile din Dolj, prinși de poliție

Beți criță la volan, pe străzile din Dolj, prinși de poliție

Câțiva șoferi din Dolj au fost prinși de poliție fiind beți criță, chiar în ziua de Crăciun. „În cursul zilei de 25 decembrie, ora 19.00, polițiști din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Rast au depistat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Afumați, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din comuna Bistreț. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 25/26 decembrie, ora 03.10, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au depistat un bărbat, de 39 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Brâncoveanu. Și acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în noaptea de 25/26 decembrie, ora 04.00, polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au depistat un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gemenilor, din comuna Seaca de Câmp. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a transmis IPJ Dolj.

Toți cei trei șoferi s-au ales cu dosar penal.

Citește și: Un bărbat a sunat la 112 în noaptea de Crăciun să anunțe că a comis o crimă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS