21.2 C
Craiova
duminică, 21 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCirculația rămâne închisă între Novaci și Rânca

Circulația rămâne închisă între Novaci și Rânca

Circulaţia pe DN 67C, Transalpina, între Novaci (km 16+000) şi Rânca (km 34+800), rămâne în continuare închisă pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii extrem de reduse, spre zero, pentru siguranţa participanţilor la trafic, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Drumarii sunt mobilizaţi să intervină, imediat ce condiţiile meteorologice vor permite, pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

„Facem apel la conducătorii auto să nu forţeze intrarea pe acest sector de drum, fiindcă există un risc major să rămână blocaţi în zăpadă şi să îşi pună viaţa în pericol, În plus, astfel de blocaje îngreunează intervenţia utilajelor de deszăpezire după oprirea viscolului, ceea ce duce la întârzierea redeschiderii circulaţiei pe acest sector de drum”, atrag atenţia reprezentanţii companiei de drumuri.

Traficul rutier între Novaci şi Rânca a fost închis în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sau accesând site-ul companiei, dar şi de pe pagina acesteia de Facebook

Citește și: Sute de mii de români se sărbătoresc de Crăciun

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS