30.1 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDurere cumplită în familia unui cântăreț de muzică populară din Craiova. Își înmormânteze fiul în Ajun de Crăciun

Durere cumplită în familia unui cântăreț de muzică populară din Craiova. Își înmormânteze fiul în Ajun de Crăciun

Durere imensă în familia solistului de muzică populară Marcu Nicolici. Fiul său, Marian, a decedat în urma unui accident cardiovascular.

Cunoscutul interpret de muzică populară trece prin momente grele. Fiul lui de 43 de ani a decedat și va fi  înmormântat chiar în Ajunul Crăciunului. Este vorba despre artistul Marcu Nicolici.

Marcu Nicolici și-a pierdut fiul

Cântărețul de muzică populară, Marcu Nicolici, trece prin momente cumplite după moartea fiului său. Marian s-a stins din viață subit, fără să aibă probleme de sănătate. Doctorii au încercat să-l salveze, dar a fost în zadar. Tânărul va fi condus pe ultimul drum, duminică, 24 decembrie.La începutul lunii decembrie, Marian împlinise 43 ani și avea tot viitorul înainte. Din păcate, el a suferit t un AVC, iar eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar. Familia lui a anunțat pe rețelele de socializare că fiul lui Marcu Nicolici va fi înmormântat în ajunul Crăciunului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS