13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul Județean Târgu Jiu, alimentat parțial cu energie electrică de la un generator al ISU Gorj

Spitalul Județean Târgu Jiu, alimentat parțial cu energie electrică de la un generator al ISU Gorj

Patru avarii s-au produs duminică la rețeaua electrică a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Au fost efectuate reparații. În acest moment este folosit inclusiv un generator de curent electric de la ISU Gorj.

„La Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, din cauza unor avarii, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în intervalul 06.00-07.30 și 09.30 – 10.15.
La 11.00 s-a produs o nouă pană de curent, care a fost remediată. La ora 13.30 unitatea era alimentată cu electricitate, dar după nici 30 minute, a apărut o altă defecțiune.
La fața locului, imediat după producerea incidentelor, a fost solicitată prezența echipelor de la Distribuție Oltenia, furnizorul de energie electrică.
Pe perioada întreruperilor curentului electric, Unitatea de Primiri Urgențe, Secția ATI și Blocul Operator au fost alimentate cu energie electrică grație generatorului electric. Niciun pacient nu a avut de suferit în această perioadă.
În prezent, tot spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu este alimentat cu energie electrică, o parte de la rețea, iar o alta parte pe generatorul electric adus de ISU Gorj”, a precizat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Citește și: Cele mai mari 10 pensii din România, în domeniul bancar și în cel al justiției

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS