14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLa volan, cu alcoolemii de 0.96 și 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat

La volan, cu alcoolemii de 0.96 și 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un bărbat, de 40 de ani, din comuna Bulzești, a fost depistat de poliție în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât aceasta prezenta halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt bărbat, depistat de poliție, conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice este din comuna Orodel. Acesta conducea un tractor pe strada Benzinăriei, din localitate.Și acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat.De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar tractorul nu este înregistrat sau înmatriculat.Cei doi au fost conduși la unități medicale unde le-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS