6.7 C
Craiova
miercuri, 28 februarie, 2024
Știri de ultima orăLocalBariera Vâlcii va rămâne marți fără apă

Bariera Vâlcii va rămâne marți fără apă

Sistarea furnizării apei se face pentru executarea unor lucrări de modernizare a rețelei de alimentare cu apă potabilă în cadrul proiectului „Digitalizarea activității Companiei de Apă Oltenia SA prin achiziția de echipamente și software specifice”.

Marți, 05.12.2023 și miercuri, 06.12.2023, în intervalul orar 10.00 – 15.00, se întrerupe alimentarea cu apă în zona Bariera Vâlcii, după cum urmează:

  • Marți: perimetrul cuprins între bulevardul Dacia – bulevardul Decebal – str. Gârlești – Centura de Nord cu străzile adiacente – str. Bariera Vâlcii și străzile adiacente – bulevardul Dacia;
  • Miercuri: cartierul Scriitorilor, cartierul Șimnicul de Jos, str. Bariera Vâlcii între intersecția cu str. Mălinului și Centura de Nord, Aleile I – IV Șimnic, str. Coacăzului, Cimitirul de Nord.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție., se arată într-un comunicat CAO.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS