14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveni prinși la volan drogați, băuți și fără permis

Craioveni prinși la volan drogați, băuți și fără permis

Trei craioveni au fost prinși la volan, în ultimele zile, drogați, băuți și fără permis.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au depistat vineri un bărbat, de 39 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Ișalnița. Sâmbătă noapte, au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Pielești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Henry Coandă. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive îm cazul ambilor șoferi.

Cei doi au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În ambele situații, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Depistat la volan sub influența alcoolului și fără permis de conducere

Tot sâmbătă, polițiștii au depistat un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu.

Întrucât emana halena alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și: Gorj: Un șofer de 28 de ani a intrat cu mașina într-un cap de pod

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS